Whatsapp: +31-6-57325961 info@modular-it.nl

Modular-IT biedt consultancy diensten aan op het gebied van software en IT. Naast het ontwikkelen van websites voor het MKB, verhuurd eigenaar en oprichter Wijnand Rietman zich als software consultant aan bedrijven. Specifieke ervaring ligt hierbij in de embedded software en de “Internet of Things” (IoT), inclusief communicatieprotocollen en cloud infrastructuren zoals Amazon AWS. Momenteel is Wijnand Rietman werkzaam als systeem architect bij Philips Lighting.

 

Modular-IT (uitgesproken als modularity) is op 1 februari 2008 opgericht door Wijnand Rietman. Zoals de naam het al aangeeft, heeft Modular-IT als filosofie dat een modulaire werkwijze tot goede resultaten leidt. Modulariteit komt de testbaarheid, herbruikbaarheid en overdraagbaarheid van software ten goede.

Klaar voor uw nieuwe project? Neem contact op voor uw vraag of voorstel ! >

Modular-IT is geregistreerd bij de KvK onder nummer 17221484. Modular-IT levert verschillende diensten, waaronder all-inclusive websites inclusief hosting, IT infrastructuur, advies, embedded software, IoT systeemdesign en Cloud infrastructuren.

Alle prijzen zijn exclusief BTW, tenzij expliciet anders vermeld.

[wp-svg-icons icon="office" wrap="i" color="#2ea3f2"] Modular-IT
[wp-svg-icons icon="envelop" wrap="i" color="#2ea3f2"] info@modular-it.nl
[wp-svg-icons icon="phone" wrap="i" color="#2ea3f2"] +31-6-57325961
[wp-svg-icons icon="location-2" wrap="i" color="#2ea3f2"] Aquariuslaan 60
[wp-svg-icons icon="location-2" wrap="i" color="#2ea3f200"] 5632BD Eindhoven
[wp-svg-icons icon="location-2" wrap="i" color="#2ea3f200"] Nederland

Pin It on Pinterest

Share This